Проверка на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Проверка на сайт

Проверка на сайт - търсене на грешки
Сайтът може да бъде много добър, изпълнен с ценна информация, сайтът може да предлага уникални услуги и продукти, но това не му пречи да бъде отхвърлен. Нехармоничен дизайн, неудобна навигация, грешки в кода... В резултат потребителите в първата секунда отхвърлят сайта - затварят прозореца, търсачките намирайки грешки, преместват сайта на по-задни позиции. Проверка на сайт е опит да се открият и отстранят грешките. Целта понякога, както и при обикновените проверки, е да се убедим че липсват грешки. Знанието, че всичко е както трябва, дава увереност и спокойствие.

Потребителите са предсказуеми
Мрежата е специална среда, със своите закони и подзаконови актове. Законите са в основа на характеристиките на човешкото възприятие на информация от екрана на монитора - създадените от търсачките правила са разработени чрез анализ на успешни проекти и поведенчески анализ. Постояно се провеждат изследвания за поведението на потребителите. "Клиентите оценяват ресурса за по-малко от една секунда", "Всяка страница трябва да бъде достъпна след не повече от четири щраквания", "Клиентите четат по диагонална".

Проверка на сайт - необходимост за комерсиални проекти
Челните места в търсачките привличат посетители на сайта, някои от които ще станат клиенти. Популяризиране на сайт, който не отговаря на изискванията на търсачките, е трудно или невъзможно. Излишни разходи, загуба на печалба, ръст на продажбите на конкурентите - това е цената на неспазване изискванията на търсачките. Привличане на потребителя до сайта е резултат, но не достатъчен. Потребителят трябва да стане клиент. За целта той трябва да получи необходимата информация в удобен вид. Интернет потребителят е много взискателен и ще затвори страницата за да се премести към сайта на някой конкурент, ако нещо не му хареса. Проверката на сайт установява причините за такова поведение, като дава препоръки не за увеличаване на потребителите, а за броя на купувачите.

Нужна ли е проверка на сайт
Да, нужна е. По-добре е да се определят проблемите предварително, отколкото да преминат в хронична фаза. Поръчвайки проверка на сайт, ще узнаете перспективите за неговото развитие, за нови или неизползвани възможности.

Проверка на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна