Техническа поддръжка на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

- Информационна поддръжка на сайт
- Дизайн поддръжка на сайт
- Техническа поддръжка на сайт
- Маркетингова поддръжка на сайт
- Хостинг поддръжка на сайт

Техническа поддръжка на сайт


В процеса на работа на всеки сайт, периодично възниква необходимост от решаване на технически проблеми. Прехвърляне сайта на нов хостинг, защита срещу вирусни атаки... - всяка една от тези задачи изисква професионални и бързи решения.
Използвайки нашите възможности за техническа поддръжка на сайт, ще гарантирате нормалното функциониране на вашия сайт и винаги ще разполагате с нашия опит. Всичко това ще направи сайта ви максимално ефективен и ще гарантира непрекъснатата му достъпност за потребителите. Предлагаме пълен пакет от услуги за техническа поддръжка на сайт, но вие имате възможност да изберете обема от необходимата за вас поддръжка.

Ние предлагаме:

Мониторинг за работоспособността на сайт

За ранно откриване на проблеми в работата на сайта се изисква почти непрекъснато наблюдение. Ние ще анализираме внимателно състоянието на вашия сайт, ще откриваме съществуващи неизправности и бързо ще ги отстраняваме. В допълнение, важна част при наблюдението за работоспособност на сайт е профилактиката за предотвратяване на възможни проблеми.

Обезпечаване защита на сайт

Интернет не е безопасна среда, така че вашият сайт се нуждае от постоянна защита. С наша помощ вашият сайт ще работи непрекъснато - ще осигурим своевременно отразяване на вирусни атаки и защита на интернет ресурса. Също така ще предотвратяваме всеки неоторизиран достъп до служебните и закрити раздели на вашия сайт.

Контрол за функциониране на система за управление на съдържанието

Система за управление на съдържанието (CMS) обикновено се прави лесно и достъпно, но не рядко се случват неизправности в нейното функциониране. Ние ще гарантираме гладкото функциониране на CMS, което от своя страна ще предостави възможност за нормалното осъществяване на всички действия по администрирането на сайта.

Създаване на резервни копия на сайта

Гаранция за опазването на всички налични данни за вашия сайт, ще бъде ежеседмичното архивиране на цялото съдържание на сайта. Във всички случаи на загуба на данни, ние ще можем лесно да ги възстановим.

Консултации по въпроси относно работоспособност на сайт

Консултации с техническа насоченост помагат за подобряване стратегията и тактиката на сайт, с цел привличане на повече потребители. Контактувайки с нас, вие ще получавате квалифицирани консултации по всички въпроси които ви интересуват.

Техническа поддръжка на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна