Оптимизиране на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин
Добави в избрано
Направи стартова страница

Дребни неща за които навярно всички знаят, но забравят да ги изпълнят на сайта си. Въпреки, че това са маловажни работи, те значително могат да повишат посещаемостта на даден сайт.

E-mail за контакти
Уеб-дизайнерите на много сайтове, особено начинаещите, забравят да поставят в тях e-mail за контакти - отсъства всякаква обратна връзка, което води до евентуалната загуба на обмяна на връзки и поместване на реклами.

Добави в избрано
Да си представим, че посетителят идва на сайта използвайки някоя търсачка или видяна случайно някъде връзка, намира интересуващата го информация и излиза от сайта. След известно време иска да посети сайта отново, но е забравил адреса. Как да постъпи? Да търси връзката използвайки търсачките е проблематично, но дори и да я намери, сайтът може да е преиндексиран. Жалко за потребителя, но и жалко за притежателя на сайта, който губи заинтересован посетител.

Какво да се направи, за да се избегне горното? В браузърите специално за това има добавка, в която могат да се записват най-интересните, харесвани и често посещавани сайтове. В съответната папка сайтовете могат да се добавят и ръчно, но малко са потребителите които го правят. За да се подтикне посетителят да направи това, добре е на сайта да има специална връзка "Добави в избрано".

Стартова страница
Ако сайтът е полезен, то посетителите могат да поискат да си направят страницата Стартова - да се зарежда като първа при влизането в Интернет. Това, както и "Добави в избрано", може да се направи и ръчно, но мнозина навярно не знаят как. За автоматично поставяне на страницата като стартова, може да се направи специална връзка и кликвайки на нея, потребителят автоматично ще направи станицата си стратова - с един клик на съответния линк.

Електронен подпис - подпис на e-mail
Мнозина не го използват, а някои го използват, но неправилно или не оптимално.
Електронният подпис е своеобразна реклама на фирмата или сайта.
Примерен подпис:

-----------------------------------------------
Иван Иванов
Сайт "Уеб Дизайн Варна": http://design.hostvarna.com/
E-mail: mailto: design@hostvarna.com
-----------------------------------------------
Електронният подпис се създава в пощенската програма и тя автоматично го добавя в изходящите съобщения.

Съвети за създаването на електронен подпис:
- Използване на хоризонтална разделителна линия, която отделя подписа от самото съобщение.
- URL на сайта и e-mail трябва да са активни. Вероятността за попадане на сайта или написване на писмо е по-голяма, за разлика ако са неактивни.
- Освен URL на сайта, трябва да се пише и неговото име. Ако сайтът е на компания или фирма, пише се нейното име, адрес, телефон...
- Освен името на сайта, в подписа трябва да се включва и името на изпращача.
- Размерът на подписа трябва да е не повече от четири-пет реда.

Връзки и бутони
Трябва да се отчита, че поставянето на връзки е за предпочитане пред поставяне на бутони. Бутонът се възприема като реклама, банер, а връзката като препоръка.

Уеб Дизайн Варна - hostvarna
SEO Оптимизиране на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна