Оптимизиране на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин
Освен HTML - търсещите роботи индексират и много други формати

Оптимизация на алтернативните формати документи
Търсещите роботи на основните търсачки могат да индексират не само HTML страници, но и такива документи като doc, pdf... В настояще време трябва да се оптимизират и тези формати, но е добре да се разрешава на роботите да индексират само тези файлове, които могат да бъдат интересни за потребителите, а не такива от рода на "технически данни", което определено не буди интерес за посетителите на сайта - просто чрез robot.txt се забранява индексирането на тези файлове.

Добре е да се именуват и да се дава описание на алтернативните документи - документите различни от HTML. Например в doc файла има само текст и никакви Title или Description, но в MS Word може да се направи заглавие и описание и това не е никак сложно. Достатъчно е да се натисне на Файл / Свойства и там може да се напише заглавие, тема, ключови думи, описание.

Да се дава заглавие на файла при SEO оптимизация е много важно, защото ако няма такова, търсещият робот сам го създава, но така създадено заглавие не винаги е последователно и привлекателно описание за съответния документ.

Да се създава заглавие на документа позволяват такива програми като MS Word, Adobe Acrobat, PowerPoint и много други, така че проблем за създаването на заглавие не би трябвало да има.

Относно формата PDF, документът трябва да има добро описание, защото потребителите трудно се решават да заредят такъв файл, ако не са уверени, че в него ще намерят това което търсят. Това е лесно за изпълнение, просто може да се конвертира HTML документа във формат PDF - съществуват много такива конвертиращи програми.

Seo оптимизация на изображения

При Seo оптимизация на изображения, трябва да се спазват няколко основни правила:
 - Имена на файлове
Добре е файловете на изображения да се именуват с ключови думи.
 - ALT тагове
Не трябва да се забравя в тага ALT към изображението, да се поставя описание съдържащо ключови думи.
 - Текст около изображенията
Търсещите системи обръщат внимание на текста около изображенията - трябва да се въвежда текст съответстващ на изображението и на този поставен в тага ALT.

Индексиране на файлове

Да се допускат търсещите роботи към индексиране на документи, си струва само тогава, когато тези документи действително могат да бъдат интересни за посетителите. Да се правят такива документи само заради търсачките, а не за потребителите, не си струва, тъй като заради спам сайтът лесно може да попадне в банлистата.

Трябва да се запомни, че за SEO Оптимизиране на документ е много важно да се пише заглавие и описание, защото този параметър се оценява високо от търсещите системи.

Уеб Дизайн Варна - hostvarna
SEO Оптимизиране на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна