Оптимизиране на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин
SEO Оптимизиране на сайт

Черна и бяла SEO оптимизация на сайт. Коя да използваме?
Методите на оптимизация на сайта са разделени на две категории - бели и черни. И двата метода могат да помогнат да заемете предни позиции в резултатите на търсещите машини. Разбира се, ако се използва черна оптимизация, сайтът може да попадне в бан-листата на търсещите машини - статистиката показва, че сайтове използващи този метод, скоро попадат в банлистата.

Какво е бяла оптимизация?
Бяла оптимизация е когато web-програмистът не се мъчи да излъже търсачките и спазва тяхните правила. Web-страниците които използват бяла оптимизация, са полезни за потребителите на Мрежата, за търсещите роботи и за web-програмистите.

Какво е черна оптимизация?
Черна оптимизация е когато се използват способи, към които търсещите системи се отнасят неодобрително.

Google и другите търсещи ситеми предупреждават, че когато намерят, ще наказват уеб-сайтове които използват черно оптимизиране, но въпреки това черните методи изглежда работят. И така, защо да не ги използваме?

Някои видове черно оптимизиране дават добри резултати. Има достатъчно web-програмисти, които са получили високо подреждане на сайтове, които са оптимизирани с методи неодобрявани от повечето търсачки.

Вероятно сте виждали някои web-страници в резултатите от търсене, които изглеждат странни или едва свързани с това което сте търсили. Така, че вероятно черната оптимизация работи. И трябва ли да се използва?

Почти всички черни методи рано или късно биват откривани от търсещите роботи. Редирект и разкъсана структура работеха добре в миналото, но в настоящето са сигурен път към банване.

Може да има неприятност дори ако черна оптимизация е използвана няколко години назад. Проблемът се състои в това, че нещата които Google не може да види днес, може да види утре. По този начин Google може да узнае какво е правено в миналото.

Добър пример за филтър на спама, който също разглежда неща които са станали в миналото е WikiScanner, с който могат да бъдат намерени манипулации правени преди. Обединявайки такъв скенер за спам и архив от рода на Archive.org, може да се проследи цялата история на даден сайт.

Не трябва да се използват черни методи за оптимизиране на сайт, тъй като технологиите се развиват и тези методи ще бъдат открити дори и да се прекрати използването им. По-добре е да се прави бяла оптимизация.

Сайтове които продължават да спазват правилата, ще имат преимущество в резултатите от търсенето. Не трябва да се използва и сиво оптимизиране, ако има възможност да се прави бяла оптимизация, която гарантира добри резултати.

Уеб Дизайн Варна - hostvarna
SEO Оптимизиране на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна