Оптимизиране на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин
SEO Оптимизиране на сайт

SEO Оптимизация на сайт, за търсачките и потребителите
За да се подобри даден сайт, за начало трябва да се оптимизира - да се направи привлекателен за търсачките и потребителите. Ако се изпълнят няколко основни правила за оптимизиране, сайтът бързо ще стане популярен и посещаван.

Черна и бяла SEO оптимизация на сайт. Коя да използваме?
Методите на оптимизация на сайта са разделени на две категории - бели и черни. И двата метода могат да помогнат да заемете предни позиции в резултатите на търсещите машини. Разбира се, ако се използва черна оптимизация, сайтът може да попадне в бан-листата на търсещите машини - статистиката показва, че сайтовете използващи този метод, скоро попадат в банлистата.

Оптимизация на сайт - основи
И така, какво имаме до настоящия момент? Стилен сайт изпълнен с полезна информация и отлична реклама, качен в мрежата, но за съжаление посетителите не чакат ред за да го разгледат... засега.

Оптимизация. HTML-код
Оптимизирането на сайта не трябва да се пренебрегва, тъй като колкото повече е съобразен с изискванията на търсачките, кодът на страниците съответства на правилата и препоръките, толкова по-голяма е вероятността потребителя да намери Вашия сайт, а не този на конкурента Ви.

SEO Оптимизиране на сайт за търсещите системи
Регистрацията в търсещите системи се явява един от основните начини за популяризиране на сайт. Търсачките могат да дадат над 80% от посетителите на сайта дневно, но едно е да се регистрирате в тях, а съвсем друго да попаднете в първите им страници.

Оптимизиране за търсачки - естествена обмяна на връзки
Оптимизирането за търсачки може силно да се различава в зависимост дали сайтът е голям или малък. Част от търсачките реагират на конкретни способи, които са неефективни за останалите, като някои от тях реагират нееднозначно на едни и същи методи.

Оптимизация на алтернативните формати документи
Търсещите роботи на основните търсачки могат да индексират не само HTML страници, но и такива документи като doc, pdf... В настояще време трябва да се оптимизират и тези формати, но е добре да се разрешава на роботите да индексират само тези файлове, които могат да бъдат интересни за потребителите, а не такива от рода на "технически данни", което определено не буди интерес за посетителите на сайта - просто чрез robot.txt се забранява индексирането на тези файлове.

Дребни неща за които не трябва да се забравя
Дребни неща за които навярно всички знаят, но забравят да ги изпълнят на сайта си. Въпреки, че това са маловажни работи, те значително могат да повишат посещаемостта на Вашия сайт.

META тагове
Търсещите системи при преглеждане на сайта или страницата, използват информацията съхраняваща се в специални мета-тагове. Разбира се не всички търсачки и каталози отчитат тези мета-тагове, но при правилно написани такива по-лошо не може да стане. Таговете meta са невидими при преглеждане на страницата, но трябва да се отбележи, че макар и малко, увеличават нейния размер.

Безполезни META-тагове
<META NAME="revisit-after" content= "...days"> - Таг управляващ времето на индексация на сайта. Смисълът на този таг е да укаже на търсачките на колко дни да посещават сайта, но в настоящо време той не работи, тъй като водещите търсачки са обявили, че техните роботи няма да изпълняват указанията на този таг. Това е напълно логично, защото представете си, че всички поставят на сайта си време за индексация един ден примерно - търсачките просто няма да се справят с такова голямо натоварване.
SEO Оптимизиране на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна