УЕБ ДИЗАЙН ХОСТВАРНА / Рейтинг на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Рейтинг на сайт

Повишение на рейтинг на сайт в търсещите системи - повечето от новите клиенти намират вашия сайт чрез търсещите системи. Важно е да се отбележи, че ползващите търсещите системи са намерили вашия сайт, за първи път по този начин.

Определяне на ключовите думи

Първото което трябва да се направи за да се повиши даден рейтинг на сайт, това е да се състави списък на ключовите думи и фрази на вашия сайт.
За да стане това, Вие трябва да се поставите на мястото на потенциалните си клиенти. Какви думи и фрази ще използват те, за да намерят стоките и услугите които ги интересуват.
Полезно е да записвате имената на стоките и услугите които произнасят Вашите клиенти говорейки с Вас по телефона или лично.
Съставете списък на възможните названия на Вашите стоки и услуги, списък на общите фрази, които могат да употребят Вашите потенциални клиенти при търсене в Интернет.
Така съставеният списък от думи и фрази е необходимо да се използва при подготовката на материалите за сайта.

Как да изготвим материалите за публикации на сайта

Какво влияе на рейтинга на сайта

За поддържане на добър рейтинг на сайт, в никакъв случай не трябва да се преустановява работата над нови материали за сайта. Най-ефективният показател за жизнеността и развитието на сайта е наличието на нови материали.
Посетителите попаднали на вашия сайт, ще го посещават отново и отново, ако на него регулярно се появява полезна за тях информация.
Търсещите системи ще намаляват контролното време за повторно преглеждане на вашия сайт ако на него периодически се появяват нови страници.
Рейтингът на Вашия сайт в търсещите системи ще расте, ако периодически допълвате сайта с нови материали.

Какви материали трябва да се публикуват за повишаване рейтинг на сайт

Преди всичко трябва да се развиват разделите на сайта, които дават информация за Вашите стоки или услуги.Рейтинг на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна