УЕБ ДИЗАЙН ХОСТВАРНА / Сайт визитка
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Създаване на сайт визитка - средство за ефективна реклама

Изработка на сайт визитка за малки фирми
В наше време е почти невъзможно да срещнем фирма или организация, която да няма свое представителство в Интернет. Днес това е толкова необходим атрибут за бизнеса, като например фирмената бланка или визитка. Крупните компании с водещи позиции на пазара и със стабилни доходи, по правило имат ефективни корпоративни сайтове. Организациите и фирмите които решават за първи път да създадат своя страница в Интернет и нерешаващи засега да притежават корпоративен сайт, избират като възможност сайт визитка - най-подходящата възможност да имат онлайн-представителство. На такъв интернет-ресурс компаниите разполагат обща информацияза себе си, предлаганите стоки и услуги, фотогалерия със снимки, ценови листи и също така данни за контакт. Тази информация може да бъде представена като нормални данни или пък във вид на специални статии със снимки и рисунки.
Сайт визитка - това е неголям сайт, състоящ се от няколко страници, но въпреки това явяващ се пълноценен виртуален русурс с уникален дизайн и програмна част. Под визитка се разбира не форматът а предназначението на сайта - кратко и компактно да дава необходимата информация.
Сайт визитка се използва както от големите фирми и организации, които не искат поместване и често обновяване на големи обеми информация, така и от малките фирми. Освен това сайт визитка често се използва за създаване на допълнителни промоции на даден вид продукти и услуги. И въпреки това, че този вид интернет-ресурси са не по-малко ефективни от другите видове уеб-сайтове, те са много по-прости и удобни за използване, въпреки, че за тяхната изработка и поддръжка не са нужни значителни финансови и времеви ресурси. Получава се една добра и евтина рекламна кампания, работеща и привличаща посетители денонощно.
Сайт визитка има много преимущества. Първо - дава възможност на компанията да намери нови клиенти и партньори посредством мрежата. Второ - позволява да се икономисат средствата давани за традиционните видове реклама. Обяснението е, че за всички рекламни материали, компанията вече може да оставя адреса на своя интернет-ресурс, където заинтересованите потребители могат да потърсят повече информация. И трето - фирмата придобива възможност за по-качествен сервиз при работата с клиентите. За разлика от нормалният офис, към сайта клиентите могат да се свързват по всяко време на денонощието и да получават интересуващата ги информация. Освен това значителна роля играят и различните графични елементи - на сайта, ценовите листи и фирмените бланки изглеждат определено по-привлекателни отколкото при ксерокопиране или изпращане по факса примерно.
Още един плюс на сайт визитка е възможността за оперативно редактиране на информацията - това се прави лесно, без нуждата от специални знания. Всеки притежател на сайт лесно може да публикува на своята интернет-страница или да редактира текстовите и графичните материали, контактната информация, всички други файлове (ценови-листи, търговски предложения, презентации и др.).
Неоспорими предимства на малкия сайт визитка са неговата уникалност, а също така и ниската му цена. Благодарение на удобният и грамотно създаден малък сайт, от притежателя не се изискват специални знания за обслужването му, което дава възможност за икономии от услуги на програмисти и други специалисти.
По принцип сайт визитка е разширен интернет-вариант на нормалната визитка, която даваме на своите клиенти и партньори.

Сайт визитка

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна