УЕБ ДИЗАЙН ХОСТВАРНА / Оптимизация на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин


Оптимизация на сайт помага за достигане първите места в рейтингите на различните търсещи системи, а тяхните изисквания за търсене нарастнаха през последните години, като същевременно се явяват основен източник за посетители на вашият сайт.

Целта на оптимизация на сайт е подготовка на страниците на сайта по такъв начин, че те максимално да отговарят на въпросите зададени от търсещите системи, а също така и подготовка на самият сайт за изискванията които предявяват към него тези системи.

Много важен за оптимизация на сайт се явява seo-копирейтинга, тоест оптимизация на текста на вашият сайт. Да се създаде добър оптимизиран текст не е лесно. Трябва да се съобрази с интересите на посетителите които ще дойдат на сайта, без да се забравя за индексирането на сайта от търсещите системи. Оптимизираният текст е длъжен да отговаря на тематиката на сайта, лесно да се възприема от потенциалните посетители и да съдържа определено количество ключови думи, необходими за оптимизирането в търсещите системи. Тоест текстът трябва да е за хората и за роботите.

Названието "Оптимизация на сайт" е само върхът на айсберга. На специалистите по оптимизация им предстои още много работа преди вашият сайт да заеме достойно място в класацията на търсачките.

Технология

1. Анализ и избор на ключови думи.
2. Оптимизация на сайт според изискванията на търсещите системи - по избрани ключови думи.
3. Регистрация в каталозите
4. Увеличаване на външните линкове на сайта.

Стойността за обновяване и оптимизация на сайт зависи от конкуренцията на вашият сектор на пазара и от текущото положение на сайта в търсещите системи, защото са нужни свръх-усилия за да се вдигне даден сайт от нула до първите страници на търсачките примерно.

Оптимизация на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна