Хостинг - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Хостинг - виртуални сървъри Хостварна


Стабилен хостинг и надеждни виртуални сървъри
Стабилният и надежден хостинг е основа за успешната работа на всеки сайт. От разполагането на сайта зависи количеството посетители, което е особено важно за търговските проекти. Дори и при отлична изработка на дизайна, при убедителни рекламни материали, неудачният хостинг на сайта понижава в пъти реалния поток от потенциални клиенти.

Функционалност - това означава стандартните мрежови технологии, поддръжка CGI, Perl, SSI, SSL, PHP и MySQL;

Високоскоростен хостинг - потребителите, качили свои сайтове на хостинга, имат възможност за бърз достъп до информацията;

Просто управление - на хостинга съществуват удобни средства за модифициране на сайта;

Надеждност - оборудването на хостинга позволява непрекъсната работа на неговите функции, например, електронната поща в течение на неограничено време съхранява информацията във всички ситуации;

Гъвкав и универсален - интернет хостингът съответства на стандартите за предоставяне на хостинг услуги, като програмно обезпечение, качествена поддръжка и настройки според потребностите на клиента;

Хостинг с поддръжка на PHP, MySql, Perl

Различните тарифни планове са ориентирани към всички възможни потребности на клиентите, като включват в себе си различен набор от услуги, позволяващи да се изберат оптимални възможности за даден сайт.

Пакет Персонален е ориентиран към тези, на които е нужен хостинг за сайт-визитка. За хостинг на интернет-магазин и други сложни сайтове, подхожда пакет Корпоративен или Професионален , включващ в себе си хостинг с поддръжка на MySQL, PHP, CGI-каталог, с възможност за разполагане на десет сайта на един акаунт.


-------------------------
За интернет-проекти, изискващи специални настройки на сървъра - пакет VPS.

Несъмненото преимущество на VPS (виртуален частен сървър) пред виртуалния хостинг, е възможността клиентът да инсталира абсолютно всички програми, предназначени за операционната система Linux и да ги настройва според потребностите си.
-------------------------

Уеб Дизайн Варна - hostvarna

Хостинг

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна