Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Какво е уеб дизайн?

WWW - World Wide Web (Интерактивна мултимедийна хипертекстова система)
Под мултимедийна информация се разбира съвкупност от текст, графични изображения, видеоклипове, звукозапис и анимация.

Какво е уеб дизайн?
Това е графически дизайн, пренесен в интерактивна среда, който на пръв поглед прилича на полиграфичния, но само на пръв поглед, защото технологията при двата е коренно различна.

Каква е целта на интерактивния уеб дизайн?
Главната цел на графичния дизайн вписан в интерактивна, интерфейсна среда, е да помогне на потребителя бързо и интуитивно да се ориентира из страниците на сайта. Както при всяка друга дизайн област, той е длъжен да изпълнява основните правила на дизайна прилагани към проектирания обект, в дадения случай интерфейс - да го направи красив, полезен, прост и приятен за използване. При посещението на сайта потребителят трябва да намери полезен ресурс, а в частност - приятен за визуално възприемане и лесен за използване. Дизайнът на сайта трябва да направи добро впечатление на потребителя, за да може следващия път да го привлече отново. Всеки уеб дизайнер проектирайки даден сайт се стреми да адаптира проекта към потребностите на предполагаемия потребител - максимално да опрости работата на юзъра със сайта и да направи тази работа удобна, полезна и приятна. От гледна точка на маркетинга не трябва да се забравя, че продукт който има пазарен вид изглежда по-привлекателен от аналогичен без такъв вид, тоест графичният дизайн определено може да промени възприеманата реалност дори когато реалността е една и съща. Уеб дизайнът, за разлика от полиграфията, не оформя продукта, не е незначителна или допълнителна негова част - той е самият продукт. Проектирайки сайт, уеб дизайнерът не оформя, а създава пълноценен продукт и затова ролята на уеб дизайна е главнодействаща. От което следва, че всеки уеб дизайн е основа на даден проект, а значи и основа на самия интернет.

Почти всички сайтове се проектират така, че да бъдат в услуга на посетителите, с изключение на тези които представляват персонални проекти оформени по лични предпочитания.
Сайтът трябва да бъде близък, разбираем и предназначен за потребителя. И обезателно визуално приятен за гледане, по възможност необичаен, интригуващ и загадъчен. Хората, както е известно, обичат да получават неочаквани добри впечатления и преживявания.
Уеб дизайнерът трябва да се стреми да предвиди желанията на определена група потребители, които обезателно ще посетят сайта благодарение на неговата уникалност.
Преживяванията получени от посещението на сайта трябва да бъдат запомнящи се, затова е добре да има предвидено място, където потребителят да може да изяви своето творчество.
Стилът оформящ проекта трябва да се съобразява с предпочитанията на предполагаемите бъдещи посетители на сайта.

Какво е уеб дизайн

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна