Анализ на сайт - Уеб Дизайн Варна - изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Анализ на сайт и неговото място в търсещите системи

За никого не е тайна, че връзките с добри сайтове увеличават трафика, но не всички знаят че това вече не е достатъчно за добро позициониране на Интернет-проекта в търсещите системи. В настоящо време при анализ на сайт трябва да се обръща особено внимание на общата стратегия на сайта в областта на връзките. Практически всички търсещи системи все повече насочват своето внимание за обезпечаване качествени резултати при търсене - за търсещите системи това несъмнено е съответствие в резултата на конкретно зададен въпрос от потребителя.

Трябва да се отбележи, че при анализ на сайт Google оценява количеството на входящите и изходящите връзки на сайта, тяхната авторитетност, а също така определя дали даден проект влиза в някакво съобщество от уеб-ресурси, обединени от една тематика в обществен или локален мащаб.

Ако Вие облекчавате нашата работа, Вие ни харесвате повече - казват от Google. Препоръката е проста - обменяйте връзки с уважавани сайтове, убедете се че вашите партньори използват ключови думи свързани с вашата тематика, бъдете последователни в използването на ключови думи и фрази на всички страници на сайта и внимателно подготвяйте текста около ключовите думи и връзки.

Безспорно алгоритъмът за оценки на връзки не е единствен критерий по който Google прави анализ на сайт - даден Интернет-ресурс. Съществуват множество други аспекти за оценяване на даден сайт.

Относно стратегията на връзките, за постигане на добри резултати в търсещите системи, трябва да се отговори на следните въпроси:

1. Съответства ли тематиката на сайтовете с които се обменят връзки, с тематиката на даден проект? Трябва да се направи прост анализ на тематиката на страниците на сайта и анализ на страниците на сайтовете на партньорите, което ще позволи не само да се определи кои настоящи партньори не съответстват на профила, но и да се фокусира проекта към конкретната тема, давайки на търсещите машини допълнителни данни за това какво точно представлява, за да привлечете целева аудитория от тематическото съобщество.

2. С кой, от своя страна, обменят връзки партньорите? Доколко съответстват връзките на партньорите с тематиката на даден сайт?

3. Има ли връзки даден сайт със сайтове които са признати за авторитетни или експертни в дадена област? Тук сработва ефектът на тийнейджъра - колкото повече са популярни вашите приятели, толкова повече сте популярен и вие. Прилаганият алгоритъм е приблизително такъв - търсещите машини знаят ресурсът който е считан за авторитетен и ако при анализ на сайт този ресурс се свързва с него, с голяма вероятност ще определят сайта като източник на ценна информация с висока съответственост по отношение на ключовите думи които се използват в сайта.

4. Доколко са оптимизирани всички страници за търсещите сървъри? Какви ключови думи или ключови фрази са използвани, къде и как са разположени в страницата, каква е тяхната плътност... Този подход не само ще определи тематиката на сайта към търсещите сървъри, но и ако партньорите са използвали същите ключови думи, то сървърите ще започнат да третират сайта не като отделен ресурс, а като тъкъв поставен в тематическо съобщество или съобщество на експерти и да извеждат връзките към него в началните страници в резултата от търсене.

Анализ на сайт

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна