УЕБ ДИЗАЙН ХОСТВАРНА / Интернет реклама
изработка, поддръжка и оптимизиране на сайт
НАЧАЛОРЕГИСТРАЦИЯУСЛУГИЧЗВХОСТИНГКАРТА НА САЙТАНАКРАТКОКОНТАКТИ
услуги WEB-дизайн Варна
популяризиране на сайт
обновяване на сайт
оптимизиране на сайт
уеб дизайн на сайт
програмиране на сайт
поддръжка на сайт
рейтинг на сайт
реклама на сайт
Уеб Дизайн Варна
Видеонаблюдение
интернет магазин

Интернет реклама


Възможности на рекламата в Интернет
Интернет значително разшири възможностите за продажби на стоки по пътя на предоставяне на практически неограничена информация на потенциалните купувачи. Това е особено ценно при извършване на скъпи покупки, изискващи вземане на особени решения. Доходно е да се инвестира в Интернет реклама за туристически услуги, Интернет реклама на недвижими имоти, Интернет реклама на автомобили и Интернет реклама за финансови услуги. Благодарение на своите неоспорими преимущества, Интернет рекламата ще продължава да прогресира.

Банерна реклама
Интернет-реклама при която банерът се явява един от най-популярните и ефективни способи за привличане на посетители на сайта. Доказано е, че банерите се явяват мощен инструмент на имидж-рекламата.

Ние осъществяваме наблюдение на популярните ресурси в сферата на Вашия бизнес, правим статистика и анализираме резултатите от рекламната кампания. Така ние имаме информация за това, какви сайтове и рекламни позиции се явяват най-ефективни за достигане на поставените цели.

Контекстна реклама
Контекстна реклама - това е вид Интернет-реклама, която се представя само пред тези ползватели, които проявяват интерес към рекламираните стоки или услуги. Именно затова тя притежава значително висока ефективност на продажбите.

Работейки с контекстна реклама, Вие целенасочено предлагате на търсещите нужната информация. Отличавайки се от традиционните рекламни инструменти, контекстната реклама помага на посетителя, който вече търси Ваши стоки или услуги. Именно затова броя на посетителите се доближава до този на броя на реалните Ваши клиенти.

Преимущества на контекстната реклама
Контекстната реклама привлича на Вашия сайт само целева аудитория, която е заинтересована да получи информация за Вашите стоки и услуги.

Вие плащате само за реални посетители, които са заинтересовани от Вашата реклама.

Вие можете да рекламирате своите стоки и услуги независимо от сезонните колебания, тъй като рекламата се показва само на тези потребители, които се нуждаят от Вашите стоки и услуги в дадения момент.Интернет реклама

изработка на сайт

Създаване на сайт

Сайтът ви може да е с добър текст и привличащ вниманието дизайн, но ако го няма в първите две страници на търсачките, до вас, по статистика, могат да стигнат около пет процента от потенциалните купувачи.

---------------------------------------
изработка на сайт ...
Search Engine Optimization

Оптимизация

Индексирането на сайта в търсещите системи - това е най-ефективният начин да се привлекат повече клиенти към сайта. Големият бизнес отдавна е разбрал, че Интернет не е създаден за развлечение, а за увеличаване на доходите.

---------------------------------------
индексиране в търсачките ...
оптимизиране на сайт

SEO оптимизация

Оптимизацията има конкретни цели - да помогне на вашия сайт да достигне първите места по рейтинг в различните търсещи системи. Много важен за оптимизацията на сайта, е seo-копирейтинга - оптимизацията на текста на вашия сайт.

---------------------------------------
оптимизация на сайт ...
изработка сайт Уеб Дизайн Варна